Vår-seminar til Bergen

Vår-seminar til Bergen


Vi er vel hjemme etter en flott tur til Bergen.

Fredag i pinsen dro vi over fjellet til Bergen. Der bodde vi på et hostel midt i byen, og hadde noen øvinger. Lørdag var vi i Grieghallen på Acosta Danza, mens søndag og mandag dro vi til Troldhaugen og Lysøen, som er Edvard Grieg og Ole Bulls hjem.

Se bilder fra turen i bildegalleriet!

På Troldhaugen fikk vi omvisning og en liten intimkonsert med presentasjon av noen av verkene til Grieg i Troldsalen. Vi ble vist rundt i villaen og spiste lunsj med Griegbolle før vi dro tilbake til Bergen sentrum, og rakk en tur opp på Fløyen. Banen opp var en førstegangsopplevelse for mange, men den flotte utsikten rakk vi ikke å se lenge før tåka kom sigende over Fløyfjellet. Vi slapp unna regn, men dro ned igjen i byen og avsluttet dagen med Happy Family i tråd med tradisjonen.

Mandag dro vi ut til Lysøen. Etter en rask gåtur i regnet opp til Ole Bulls villa ble vi fortalt om huset og hvilken superkjendis Ole Bull var i sin tid. I det sola brøt fram og flommet inn de store vinduene i musikksalen til Bull, stemte vi opp og spilte konsert for turister og andre tilhørere i selve musikksalen. Så ble det tatt gruppebilde, før vi tok båt tilbake til fastlandet og satte oss i bussen for å kjøre hjem igjen.

Ikke bare hadde vi en hyggelig og sosial tur, men vi hadde også været i stor grad på vår side. Noen dråper fikk vi av og til, men Bergen viste seg også fra sin beste side med varmt og fint solskinn. Vi gleder oss til neste tur!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *