Saker fra før 2016

Juleavslutning

Siste øvelse før jul er 16. desember og er en felles øvelse for aspirantene og hovedorkesteret fra kl 17-19. Dette blir en øvelse med julehygge og servering av julegrøt til musikerne. Når foreldrene (eller andre) kommer for å hente, blir det en minijulekonsert og vi serverer litt gløgg og pepperkaker. Øvelsen vil være i festsalen denne gangen.

Høstkonsert

Søndag 22. november kl. 18 har vi vår tradisjonelle høstkonsert i Kulturhuset stabekk kino. Dette er en fin anledning til å høre programmet som orkesteret sammen med sin nye dirigent har øvd på denne høsten. Ta med familie og venner til en hyggelig musikalsk opplevelse. I pausen blir det kaffe og kaker, og loddsalg med mulighet til å vinne flotte premier!

Musikerne møter klokka 14.30 for øvelse. Det blir litt servering før konserten.

Nytt semester

Været denne sommeren kan diskuteres lenge, men at vi i Bærum Unge Strykere er klare for et nytt semester med masse nytt og spennende på programmet, er det ikke nødvendig å diskutere! Tor Erik Langset overtar som dirigent etter Ellen Chronholm Pettersen, og skal lede orkesteret til flere konserter og opptredner. Først ut er byfesten i Sandvika 29. august. I år skal vi også på seminar til Haraldvangen, spille vår årlige konsert i Stabæk kulturhus før vi avslutter året ved å gjenoppta fjordårets suksess med julekonsert med Høvik skolekor i Høvik kirke.

Før vi kan spille konsert, må vi naturligvis øve. Det gjør vi sammen først onsdag 19. august. Merk at 19. august og 26. august er fellesøvelser, og at øvelsene da begynner kl. 16.30, og avsluttes 18.30. Fra 2. september går øvelsene som vanlig. Aspirantene øver fra 16.00 til 17.00, men hovedorkesteret utvider øvelsen til å vare fra 17.00 til 19.00. Husk å ta med tidligere utdelte noter på første øvelse.

Avslutningskonsert

Vår dirigent gjennom 26 år, Ellen Chronholm Pettersen, har bestemt seg for å slutte hos oss. Det ønsker vi å markere, og vi inviterer alle tidligere og nåværende medlemmer til den siste konserten ledet av Ellen. Den går av stabelen søndag 14. juni kl. 18 i festsalen på Høvik skole. Velkommen!

Ny nettside

Nettsiden vår har nå fått seg en solid overhaling. Vi har begynnt med helt blanke ark, og bygget opp siden på en måte så alle skal kunne finne det de leter etter på en rask og oversiktlig måte. Menyen har fått ferre punkter, og vi har lagt vekt på å gjøre all informasjon oversiktlig. Dersom det er noe du synes kan bli bedre eller annerledes, eller om noe er bra, så er det flott om du sender en mail til webmaster@ungestrykere.no, så vi kan forbedre siden så mye som mulig.

Følg oss på Facebook

Da har vi fått kastet oss rundt og laget en offisiell Facebookside for orkesteret, her får man alle nyheter og bilder rett inn i nyhetsstrømmen. Trykk her for å se siden vår. Du kan også like den ved å trykke på liker-knappen til høyre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *