Saker fra 2016

Seminar!

Vi har vært på høstseminar til Klækken 12.-13. november med hele orkesteret! Høstseminaret er en sosial og hyggelig tur, samtidig som det blir mye god øving før høstkonserten 20. november i Stabæk kulturhus. Vi spiste god lunsj, middag og frokost, og fikk både badet, lekt og såklart spilt Happy Family, noe som også i år bød på masse morsom dramatikk! Se bilder i bildegalleriet!

15. desember blir det julekonsert sammen med Høvik skolekor i Høvik kirke.

Endringer i styret

I slutten av september ble det avholdt et informasjonsmøte og ekstraordinært årsmøte for å velge ny styreleder og et nytt styremedlem. Marianne Storberg som tidligere var styremedlem, ble valgt til ny styreleder. Fredrik de Vibe trer inn i styret. Velkommen!

Høstsemesteret

Velkommen til nytt semester for både nye og gamle medlemmer i orkesteret. Vi håper alle har hatt en fin sommer. Her kommer noen viktige datoer for høsten.

Onsdag 24.8 kl. 17 Fellesøvelse på Høvik skole, i gymsalen (For Sandvika byfest, Jar er også invitert). OBS. Aspirantene slutter ca. kl. 18. Hovedorkester slutter ca. kl. 19.30.

Søndag 28.8 kl. 13.30 Konsert på Byscenen i Sandvika (utescenen ved elven på storsentersiden). OBS! Oppmøte for stemming og gjennomkjøring på Kunnskapssenteret (sideinngang på høyre side av hovedinngangen) kl. 11.30. Husk notestativ og noter. Antrekk: svart/hvitt. Vi håper familie og venner kommer og hører på konserten!

Første ordinære øvelse for de som ikke er med på Sandvika byfest er onsdag 31.8, i mat- og helserommet på Høvik skole.

Kl. 16-17 Aspiranter.

Kl. 17-19 Hovedorkesteret.

Husk at de som ikke skal delta på øvelser eller konserter må gi beskjed om dette til dirigent Tor Erik på 932 28 313.

Trondheimstur

Det er igjen tid for tur! 10.-12. juni drar vi til Trondheim. Der skal vi holde konsert sammen med et annet orkester, og ha en hyggelig tur. Detaljert reiseinfo kommer etterhvert, men vi ønsker å høre så fort som mulig fra de som vet at de ikke kan være med.

Det blir en fellesøvelse med Jar strykeorkester på Høvik skole onsdag 22. juni kl. 17-19.30.

I forbindelse med dette blir det en ekstra øvelse søndag 22. mai. Aspirantene øver mellom 15 og 17, hovedorkesteret mellom 16 og 18, med fellesøvelse midt i. Vedrørende øvelsen onsdag 4. mai ønsker dirigenten å få melding dersom man ikke kan komme. Denne siste øvelsen før Kristi Himmelfart pleier mange å ha andre planer. Gi beskjed på SMS/mail i god tid. Kontakt oss her.

25. mai holder vi en liten konsert for SFO på Høvik Skole. Denne er hovedsaklig for aspirantorkesteret. Oppmøte 15.45.

Sommeravslutning blir 15. juni kl. 18 på Høvik skole. Musikantene skal møte kl. 17. Kakeliste blir sendt ut.

Akutt orkester

Søndag 14. februar spilles det felles konsert med Lysaker skolekorps på Lysaker skole. Øvelsen samme dag blir kl 12-15. Konserten er kl 16, med påfølgende kaffe og kaker.

Merk at onsdag 3. februar blir det i denne forbindelse fellesøvelse med korpset på Lysaker skole kl. 17-19. Dette gjelder både aspirant- og hovedorkesteret.

Vi ber også om at eventuelle saker til årsmøtet 10. februar blir meldt til styret på styret@ungestrykere.no innen 27. januar. Saksliste kommer deretter.

Planer for 2016

Velkommen til første øvelse 6. januar.

Tor Erik minner om konkurranse om beste øvingsinnsats i juleferien, med egen overraskelsesseremoni og kåring av største soloinnsats i året som gikk.

Husk å sette av helgen 13.-14. februar da vi slår oss sammen med Lysaker skolekorps i en intensiv helg som avsluttes med konsert.

Planene for våren er ikke helt på plass, men vi kommer med nærmere informasjon på nettsidene, så følg med!

Foreldre – husk årsmøte 10. februar 2016

Årsmøtet avholdes på Høvik skole 10. februar klokken 17. Dette er en fin anledning til å ta opp smått og stort i plenum. De voksne prater mens hovedorkesteret har øvelse. Møt opp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *